Fota

2012-01-31 @ 21:09:21
Visst är det roligt att fota? Känner att jag tar allt för lite tid till detta intresse. Ofta tar jag bara kort för att hinna fånga ett ögonblick, men lägger inte så mycket tid eller funderingar på hur jag vill ha bilden.
Syrran är i tankar på att köpa sig en egen systemkamera så idag blev jag utfrågad när jag var ute och red. Detta gjorde även att jag kände själv att jag ville förnya mina kunskaper lite och ge mig en liten spark i rumpan för att komma igång igen. Så när jag ridit klart tog jag några bilder i stallet när kameran ändå var framme och redå.

Med Betty blev det lite arbete på fältet idag, och kolla hennes uttryck! Haha busan!


Skruttan

2012-01-26 @ 21:33:17Nyfikna Betty, det är bra att alltid ha en kamera med sig, i dettafall mobilkameran. Filmade några roliga snuttar när betty utforskar omgivningen runt sin box och drar igen dörren med hjälp av grimskaftet. Vad skulle jag göra utan denna glädjespridare?

Charlie i bild

2012-01-21 @ 21:23:01
'

Utställning Kungsör

2012-01-21 @ 21:17:54
SSRK anordnade idag utställning i Kungsörs hundarena. En fin hall med bra underlag och framförallt varm och härlig. Vi var ute i god tid och åkte tidigt imorse för att vara på plats innan för mycket folk skulle anlända och kaos skulle uppstå. Klockan 08.00 var vi på plats och hade packat upp.

Det var andra gången någonsin som Charlie skulle ställas, och han tyckte att det var mycket otäckt sist så därför har vi väntat lite så att han skulle ha en chans att hinna mogna lite innan vi skulle göra ett nytt försök. Och idag var det dax för det försöket. Att ha andra hundar med inne i ringen är väldigt positivt om de tycker att det är lite oräckt, och det hade vi turen att ha. Så idag kom Charlie hem med sin första egna rosett, trött men nöjd och glad!


Lord som är champion ställdes också och fick den fina placeringen som 3:bh, inte pjåkigt!

Kyligt

2012-01-06 @ 20:08:04
Det kom en släng kyla här i mitten av Sverige, behaglig jämförelsevis med förra årets -37 grader. Nej tack och lov bara -4 grader men jag fryser ändå. Någon som inte fryser är Bob Urban, vi var ute på en morgonpromenad imorse efter att hela stallet var mockat och klart. Det är nästan så man skulle kunna tro han är en leonberger på håll, eller mammut som Helena en gång sa.

Betty

2012-01-01 @ 17:50:44
När jag satt för att leta igenom bilderna på Bettys skada stötte jag på lite andra roliga bilder. Isabelle och jag var flitiga en höst och konstruerade lite små naturhinder ute i en hage för att ha och hoppa med. Jag vet inte om det var jag eller hästen som tyckte det var roligast men kul var det!

Så här kommer ett litet smakprov på det. Och ja det gäller att ta i!
RSS 2.0