Fredags nöje!

Idag blev det lite gymnastikhoppning med Betty, vi har inte hoppat på ett bra tag så vi byggde upp en liten lätt serie med en maxhöjd på 80 cm. Det man inte tränar på kan man inte bli bättre på, tycker allt för ofta att det hörs bortförklaringar till allt möjligt varför hästen inte kan dittan eller dattan, vi är absolut inget hoppekipage och det har bara att göra med att jag har tränat för dåligt på det, och motivationen har legat mer för dressyren. Men idag blev det spark i baken så bar fram lite bommar och stöd för att skutta ;).
 
Serien såg ut som förljande, travbom, kryss, kryss och oxer. Avstånd: 2m,4m och 4.5m. Det är ca avstång men det fungerade okej med Betty och på den här höjden..
 
Vi lyckades glömma kameran hemma och då är det ju ändå tur att mobilerna är utrustade med det mesta, så helt utan bilder blev jag inte :).
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fru Högstadius

Man tager man man haver! Tänk ändå vad duktig hon var idag mot att ha vägrat hoppat serier i princip, men som du säger det är bara att bita i det sura äpplet och skam den som ger sig för övning ger färdighet.

2012-07-20 @ 21:42:54
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/
Postat av: Matilda

sv: Tack! :D ååh vad fin häst!

2012-07-20 @ 21:45:31
URL: http://matildabaremo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0