Div3 final!

2013-10-24 @ 20:37:00
Det gick som vi hoppats på, segrar i 3 av 3 omgångar och totalvinnare i Div 3 Uppland. Jag startade förklassen för att få Betty avslappnad och få den värsta av min nervositet att släppa, vi fick en bra ritt!
 
Andra ritten, 6 timmar senare! Jaa, lite surt var det. Enligt den preliminära startlistan skulle jag starta sist i klassen, kvällen innan tävling hade jag blivit förflyttat till start nr 5!! Flera timmar innan, jag var påväg att stryka mig men eftersom allt redan var betalat och jag hade ställt in mig på att rida så åkte jag till första klassen ändå.
 
Andra ritten iaf var jag riktigt besviken med, Funktionärer som satt och gungade på stolen och dörrar som lämnades öppna gjorde att hon väntade på att det skulle komma in en häst till collectingring och blev spänd och gick inte fram! Det jag trodde skulle komma i den första starten kom i den andra starten istället. Att arrangörerna valde att ha tävlingen i ett oisolerat ridhus utan musik till dressyren gör det inte bättre, fy så tråkigt det är att rida program utan musik, mycket av känslan försvinner. 
 
Men jag ska försöka minnas den bra ritten, och glädjas åt att vi faktiskt vann, och förhoppningsvis rider Div 2 till våren.
 
 
 

Ute med dressyrlaget på tävling

2013-10-04 @ 14:14:30
Det blev ännu en vinst med laget, vilket är toppenkul! Små marginaler men vi lyckades att kamma hem segern iallafall. Jag tycker att det är väldigt kul att tävla tillsammans med laget, det är ett trevligt gäng, samtidigt som jag känner att det är mer press på att prestera bra då än när jag rider individuellt, då våra misstag inte bara drabbar oss utan även de andra. Förra helgen när vi var iväg så startade jag även förklassen, vilket var tur. Tävlingen var inomhus och det fanns mycket läskigt nere vid domaren på kortsidan, vi fick problem nästan varje gång vi skulle åt det hållet, antingen ville hon inte gå förbi eller så försökte hon fly därifrån och blev stark. Till lagklassen gick det bättre och det mesta av det spända hade släppt. Jag vågarde inte rida fullt ut, men vi fick ändå en procent som var hyfsad. 
 
 
 
RSS 2.0