Söndag

2011-11-20 @ 18:22:19
Hela dagen har gått i hästarnas tecken. Dagen började med att åka och släppa ut hästarna på morgonen, det är så mysigt att komma in i stallet på morgonen och mötas av hästar som suckar och sträcker på sig. När hästarna fodrats och täckats var det tid att ta tag i mockningen medan Betty ändå skulle ut och äta upp morgon hö:t. Idag hade vi planer på att rida i ridhuset innan vi sedan skulle vidare ner till klubben Heby Rf och hejja och kika på de regionala hästtävlingarna. Vi hade tagit med oss ett nytt bett för att testa då jag upplever att hon blir stark och lite springig i hoppningen, men det bettet fungerade inge bra så vi böt tillbaka till tränsbettet och fortsatte rida med det.
sedan vidare ner till heby direkt efter, det är verkligen roligt att få se alla de duktiga ekipagen och hästarna tävla, det är också väldigt givande och peppande! Bettys och min hopptränare Lina gick en domarutbildning i hoppning för inte allt så länge sedan och har agerat som domare vid ett flertal tillfällen och även idag, så vi fick trevligt fikasällskap av henne i pausen mellan klasserna. (hon fyller även år imorgon och fick en liten present) :)

Torsdag

2011-11-17 @ 21:40:49
Sitter framför tvn med en bingolott, hade varit härligt med en resa till något tropiskt land, men tyvärr verkar det utebli. I helgen är det tävlingar i Heby, hemmaklubben. På lördag intar ponnyerna manegen och på söndag är det hästarnas tur. Hade varit roligt att vara med men Betty är inte i form just nu och för hennes skull får det bli lättare uppgifter ett tag framöver till vi hittar tillbaka. Just nu tränar vi på studs, vilket jag tycker är ap roligt! Det är bara så härligt att känna hästen jobba under sig. Dock verkar Betty tycka det är jättejobbigt och tappar självförtroendet mellan åt, men träning ger färdighet!
Fina skruttan! <3
RSS 2.0