Grattis!

2012-04-12 @ 15:11:00
Grattis världens bästa Lord på 3 års-dagen!

Skrutt

2012-04-10 @ 23:11:24
Jag bara älskar min häst, hon är helt underbar! Ni som känner henne vet att hon är väldigt bestämd och känslig och det är inte alltid det lättaste att balansera på linan mellan för mycket och för lite. Ibland blir hon lite för taggad och ger ifrån sig bakutsparkar och ibland tror jag att hon har fått sömnmedel i maten, men när hon väl slappnar av och har drivet vill man aldrig kliva av!

Idag har det regnat massor och då är det skönt att komma in under tak. Vi hade sällskap nere i ridhuset av Elin och Emma som hoppade lite hinder och tillslut en bana, såg riktigt bra ut för båda två!

Innan de kom ner så hoppade jag och Betty några hinder på serpentiner, gick oxå bra, bara några låga hinder på ca 50 cm. Sen sket vi i hoppningen och red lite dressyr istället, ryggade, några skänkelvikningar, skolorna och korta, länga. Och OJ vilken känsla vi hade idag! :)

Isabelle hade planerat att ha med sin kamera för att fota men den glömdes bort så fick bli lite bilder med mobiltelefonen istället.

 

Bob Urban

2012-04-06 @ 23:53:34


Skulle tömköra Bob häromdagen när jag insåg att jag hade träns och grejer hemma på smörjning, så istället fick det bli lite longering och fri bus i paddocken.

Här kommer även ett litet klipp:
-Onsdag-

2012-04-04 @ 21:00:49
Jaha då var vi framme vid onsdag igen, snart är det helg och denna gång är det ju påsk också, och jag som inte hunnit tagit in påskris för att sätta fjädrar i än, får bli att fixa imorgon.

Idag fick jag hjälp ute i paddocken att ställa ut ett litet kryss för att hoppa över. Övningen som vi tidigare ridit under en Lina träning går ut på att det står ett eller flera hinder på medellinjen (vi valde att ha ett idag). Efter att hindret har hoppats så går man ut i höger eller vänster varv rider ett varv för att sedan rida på hindret igen och göra en volt på andra sidan och sen fortsätter det så. Går att göra både i trav och galopp.

Haha en liten skiss över övningen:Betty och jag har ju inte hoppat på ett tag så vi tyckte att övningen kunde passa för att få henne att lyssna och bli mjuk i sidorna. Hon började passet med att vara ganska så het och gav från sig några glädjesprång. Men efter att ha varvat övningen i trav och galopp så taggade hon tillslut ner och lyssnade riktigt bra på mina hjälper.

Här är lite bilder:


Taggad?RSS 2.0