Pyssel

2012-08-27 @ 20:04:19
Har under ett tag skjutit framför mig att måla om de träfärgade fotoramarna som hänger på väggen i vardagsrummet. Resterande inredning går i svart så jag tyckte att det skulle bli snyggast om ramarna kunde ha samma färg. Så idag åkte hobbyfärgen äntligen fram och det var tid för ramarna att få ny färg.
 
 
Fick lite mersmak när jag ändå höll på och ringde och frågade min pojkvän om han inte hade några roliga färger att måla med. Han hade akrylfärg som han använt tidigare när han moddat och målat datorchassin som jag fick använda om jag ville. När jag precis plockat fram papper och färg så kom han in genom ytterdörren efter jobbet med massor av nya grejer som han tyckte jag skulle ha när jag nu skulle måla!
 
Fick ett litet staffli med dukar, massor av penslar och akvarellfärger, så nu fanns det inga hinder, bara att låta fantasin flöda fritt! Så min fantasi tog mig till internet för att finna inspiration (så bra var den ;)). Det kanske blir bättre med träning! Men jag tycker att det är väldigt roligt att pyssla och det är ett bra tidsfördriv.
 
Nu sitter iallafall de nymålade tavelramarna uppe på väggen igen med diplomen i.
 
 
 

Charlie och Lord

2012-08-22 @ 10:06:00
 

Tisdag

2012-08-21 @ 20:29:07
Häromdagen så tog vi fram bommar igen. Red över bommarna på raklinje med en liten gnutta längning, för att sedan lägga några fattningar på den andra långsidan, det fungerade bra och hon hade en härlig bjudning och energi som jag passade på att tatillvara.
 
 
När vi ridit över dessa några gånger la vi om bommarna för att använda dem som hjälp vid ryggning. Har ganska nyligen börjat med ryggning från sadeln så vi använde oss av bommarna som hjälp. Betty tappar rätt ofta framåtbjudningen i skritten och blir lite loj, det gäller att hålla igång henne, så det passade väldigt bra att träna ryggningen efter att vi gått över bommarna när hon ändå hade bjudningen. Och oj så det gick! Rejäla kliv rakt bakåt och jag trodde nästan att hon tjuvtränat ute i hagen ;). Härlig känsla!
 
 
 
 
 
 
 
 

Hopp

2012-08-10 @ 15:45:00
Tänkte dela med mig av några osvisade bilder från förra veckan. Vi hade byggt upp tre hinder som vi använde oss av för att hoppa en liten bana. Två hinder på vardera långsida och ett på diagonalen, det går att kombinera ihop många olika roliga banor fast det bara är med tre hinder, jättebra om man har dåligt med material eller inte har tid och ork att lyfta ut en större bana.
 
Så denna gång blev det inga serier utan vi fick blotta oss och hitta avståndet själva till hinderna, (vilket jag tycker är svårt). Men Betty var väldigt med på noterna så allt flöt på och fungerade bra, och det var nästan så att jag blev sugen för att kika runt efter hopptävlingar ;).
 
 
 
 
 

Charlie

2012-08-02 @ 11:29:34
Utrustning: Nikon D40 med Nikkor 18-55 f/3,5-5,6

Råttpojkarna

2012-08-01 @ 15:10:53
Filur
 
Elthon
 
Sheldon
 
Findus
 

 
 

Ovisat

2012-08-01 @ 09:15:00
Några osvisade bilder från hoppträningen förra veckan.
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0