Mollgan

2012-07-31 @ 21:33:17
Jag har en katt, Mollgan heter han. Han bor hemma hos mina föräldrar då jag bor i lägenhet och han är van att kunnan vara ute. Han har även en syster, Stella och hon bor också hos mina föräldrar. Passade på att fota honom idag när jag var där, och en hel drös med pussar och kramar fick han också.
 
 
 
 
 

Betty

2012-07-30 @ 06:33:00
Bara några enstaka bilder.
 
 
 
 
 

Sommarplåga!

2012-07-29 @ 21:32:26
Det som syns på bild är mygg!
 
Det är hemskt med mygg, vi bor mitt runt ett av sveriges mest utsatta områden , Österfärnebofjärden. Det betyder att områderna runt omkring oss måste besprutas för att människor ska kunna vara ute och för att djur inte ska lida. Nu efter alla regnveckor och det varma vädret som varit de senaste dagarna så har myggen kläckts och det är påväg mot ett helvete. Hästarna är inte alls speciellt roade över att behöva gå ute i hagarna, de har täcken som skydd och även massor av spray, men de är ändå berörda. Så nu hoppas vi på ett lite svalare väder, framförallt kvällar och nätter, så det finns någon tid på dygnet som det är lite lugnare för djuren att vara ute.
 
 
 
 

Dagens planer..

2012-07-23 @ 20:51:59
Blir till morgondagens.
 
Hade planerat att års-fixa med transporten idag, städa den ordenligt, se över och olja vajrar och dörrar, men vädret var inte så jätteinspirerande så tar det nog imorgon istället så jag kan stå ute och fixa. Ska även sätta in nya batteridrivna lampor i transporten för att få bättre ljus och för att ha extraljus på vintern istället för att låta tänningen till bilen vara på medan man lastar i och ur. Men som sagt det blir förhoppningsvis av imorgon istället.
 
 
Bild från en solig gårdag.

Bjuder på en..

2012-07-20 @ 22:51:00
..Kort filmsnutt från hoppningen ikväll.
 
 

Fredags nöje!

2012-07-20 @ 21:13:35
Idag blev det lite gymnastikhoppning med Betty, vi har inte hoppat på ett bra tag så vi byggde upp en liten lätt serie med en maxhöjd på 80 cm. Det man inte tränar på kan man inte bli bättre på, tycker allt för ofta att det hörs bortförklaringar till allt möjligt varför hästen inte kan dittan eller dattan, vi är absolut inget hoppekipage och det har bara att göra med att jag har tränat för dåligt på det, och motivationen har legat mer för dressyren. Men idag blev det spark i baken så bar fram lite bommar och stöd för att skutta ;).
 
Serien såg ut som förljande, travbom, kryss, kryss och oxer. Avstånd: 2m,4m och 4.5m. Det är ca avstång men det fungerade okej med Betty och på den här höjden..
 
Vi lyckades glömma kameran hemma och då är det ju ändå tur att mobilerna är utrustade med det mesta, så helt utan bilder blev jag inte :).
 
 
 
 
 
 
 

.Bloggfavoriterna.

2012-07-19 @ 19:42:05
Har varit hela dagen i Uppsala, åkt runt och träffat lite folk och storhandlat lite mat hem, det tar på krafterna.

Så nu när jag är hemma igen så passar jag på att titta om någon av de bloggarna jag brukar läsa regebundet är uppdaterat med något nytt. Tänkte iallafall dela med mig av mina favoritbloggar, jag är främst intresserad av hästbloggar som riktar sig mot dressyr, så kom gärna med förslag om ni tycker min lista saknar någon bra, gärna med era egna bloggar också.
 
Här är mina favoriter, bjuder på mycket vettigt och intressant!
 
 

-Onsdag-

2012-07-18 @ 20:30:37
Här kommer några blandade bilder från idag, stel till en början men sen riktigt mjuk,fin och lydig!
 
 
 
Blev några bilder, hoppas ni gillar någon. Kom gärna med kommentarer det är alltid skoj.
 

Utställningsträning

2012-07-11 @ 23:17:56
Idag har jag och sambon varit iväg på utställningsträning, eller inofficiell utställning som det också heter. Tanken var att Charlie skulle få komma ut och träna lite, inte bara på själva "utställningen" utan också för socialt då han är väldigt skeptisk till människor och rädd för mycket konstiga saker. Lord fick följa med och ställde även honom för skojsskull när vi ändå skulle dit. Killarna gick i samma ålderkategori då det kan se ut hur som helt på inofficiella, på det officiella finns det speciella ålderskategorier men de behöver alltså inte följas på inofferna. Så med två hundar i samma ring fick jag leasa en handler (en som visar). Det fick bli min kära sambo som aldrig gjort det tidigare, men han känner ju våra hundar. Han fick välja hund och valde Charlie, och det gick bra. Lord blev BIR (bäst i rasen) med mycket bra kritik och Carlie 2:a bäst i rasen också med bra kritik och domaren var väldigt förtjust i honom, det måste vara svårt att döma två hundar som är såpass olika med tanke på åldersskillnaden som är rätt tydlig i mognad tillväxt, det som kan ställa till det på inoffer. Att påpeka är att det också bara var dem två i rasen ;).
 
Med trötta hundar, diplom och rosetter åkte vi sen hem och tog det lugnt.
 
En liten Lord efter sin utställningsdebut för snart 3 år sedan.
 

Hjärtat mitt.

2012-07-08 @ 12:54:29
Här är en bild på skruttan hösten när hon var 4 år, hon har blekts lite sedan dess och vuxit till sig :)
 
 
RSS 2.0