Träning i värmen

2013-06-30 @ 17:24:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

2013-06-26 @ 12:11:00
Nu i midsommar har jag varit med familjen i en stuga i Färila. Vi har fiskat och varit ute i friluftslivet och bara umgåtts, helt underbart! Det är väldigt skönt att komma hemifrån ett tag, det är som om klockorna står stilla och det finns inga måsten. Hästarna tar min vän Elin hand om så de går det ingen nöd på. Hundarna har jag självklart med mig, och jag tror de njuter lika mycket som jag över att få vara i skogen större delen av dagen, och speciellt vid vattnet så att de kan bada, för det är något de gärna gör. 
 
Hannes och jag
 
Lord
Charlie
mamma, jag och mormor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart semester

2013-06-17 @ 22:16:00
 
Bara tre arbetsdagar kvar till midsommar och sen en veckas semester på det, och det känns sjukt jäkla bra! I midsommar åker jag och stora familjen iväg och bor i stuga vid älven i dalarna där vi fiskar och har det trevligt i vildmarken, något som jag alltid har gillat och det är extra mysigt när hela failjen är med. Betty får sig några dagars semester på köpet när jag åker bort, och det är hon värd. Hon får gå och beta ute i hagarna med sina bästisar och njuta av livet. Tog lite bilder under dagens ridpass, men orkar inte lägga in dem ikväll så får bli en annan dag när jag har mer tid. För nu är det godnatt!

Hoppträning

2013-06-09 @ 14:46:00
Hästskruttan och jag åkte på hoppträning efter en längre tids uppehåll av olika anledningar. Kul att vara tillbaka hemma hos Lina var det iallafall, jag har saknat det och alla härliga människor som är där. Betty hade mer blandad förtjusning och skräckupplevelse, hon var riktigt istadig och upplevde små troll på nästan alla hinder. Vilket jag var förberedd på att hon skulle göra, det är ju också därför vi åker och tränar. 
 
Stundtals fick vi hjälp av en annan tjej och hennes ponny som fick agera draghjälp åt oss, vilket fungerade rätt så bra. Den tjejen lät glad över att hennes ponny som i vanliga fall brukade vara den som krånglar fick vara den som hjälpte till och var den "duktiga". Även om vi fick kämpa på massor under träningen så är jag nöjd, vi kom runt hela banan även om det var med en hel del stopp och oväntade saker som dök upp under banans gång. Men till nästa träning har hon kanske insett att ett eller annat troll trillat av pinnen. :)
 
 
Hur läskigt det än är så är det ändå kul och hon känner sig så stolt när hon klarar av det. Shettis Lina kom även hon på besök och passade på att titta och rulla omkring lite på ridbanan. Hon stod på ridskolan när jag var liten och var en av favorit ponnyerna, nu är hon pensionär och lever och går fritt hemma hos Lina på gården, därav att man kan få besök av henne nere vid ridbanan.
 
 
RSS 2.0