Välkommen helgen!

2013-05-31 @ 22:20:59
Vilket härligt väder vi har haft den senaste veckan! Igår var det sommarfest på jobbet och efter det bjöd en av mina kolleger på kurdisk mat ute i det gröna, vilket var väldigt gott, mums! På kvällen när jag kom hem sen och tittade mig i spegeln såg jag att jag fått rätt mycket färg på mina axlar, oppsi! (lite smått röd menar jag då med färg ;) )
 
Nu är det helg, dressyrtävlingen blev inställd även denna helg för vår del. Istället tog jag en barbacka sväng på Betty i den härliga kvällssolen med sällskap av Isabelle och Bob Urban. Att galoppera barbacka måste vara något av det härligaste som går att göra, och nu har hon fått lite rundare rygg så det är mycket behagligare att sitta där uppe.
 
(bilden är inte från idag utan från förra veckan)
 

Grattis Bob Urban på 12-års dagen!

2013-05-27 @ 21:03:00
Min lilla Bob Urban firade sin 12:e födelsedag häromdagen. Tiden går så fort och han har nu varit min i 5 år den lilla rackarn. 

Uppdatering från stallet

2013-05-21 @ 19:31:45
Betty mår bra och Bob med. Men med tanke på att hon fick sår för någon vecka sedan så har hon nu fått vila. Tävlingarna har blivit inställda och hon har fått ett tidigare sommarlov. Jag har inte bestämt hur länge hon kommer att få vila, utan det får såren avgöra. Men jag tror att både hon och jag behöver det, så vi njuter just nu och bara umgås tillsammans.
 

Utställning

2013-05-18 @ 22:29:09
 
Det är ett helt år sedan sist, men nu var det dax igen att åka och visa upp min fina pojke. Tuff konkurrens som vanligt häromkring för Welsharna men han fick en fin 3:e plats i Championklassen bland de äldre herrarna och han var nog glad över att få visa sig i ringen igen, det är något som han älskar!
En dag full med trevliga hundar och deras ägare, och så lite bilkörning i Stockholm, vilket var lite skrämmande till en början för en lantis som mig, men det gick smärtfritt! 

Hundträning

2013-05-11 @ 22:29:50
 
Min familj är väldig hundintresserade, min pappa har tidigare arbetat med att utbilda hundar till försvaret och SIDA så det är kanske inte så konstigt att jag själv är ägare till två hundar. De och några andra har nyligen startat upp en grupp som träffas varannan helg och tränar. Jag är mer så att jag hakar på ibland när tiden finns till, för just nu är det rätt mycket med hästarna och även någon utställning då och då.
 
Men idag så passade jag på att åka med och titta, rätt så uttråkande, ;) det är inte alls samma sak som att titta på hästar som tränar. Men jag smet undan en stund på slutet och la ett spår till Lord, ett asfaltsspår med vinklar á la Sandra (alltså lite speciellt). Vilket Lord uppskattade så mycket att kameran inte alltid hängde med i fokuseringen. Men det är så härligt att se hur kul han tycker det är att jobba.
 
Challe var ju med han också, men han har varit lite orolig i sin nacke den senaste veckan så det blev inget jobb för honom mer än att agera sällskapshund. Fast för en hund som han så är det kanske inte så jättelätt alla gånger. Han är väldigt reserverad för människor, inte alls dum, men väldigt skygg. Men han gjorde det bra, han var till och med fram och smakade lite godis från en av kursdeltagarna, och var nyfiken och fram och nosade på de andra. (Charlie på bild med den rosa selen).
 
 

Måndag

2013-05-06 @ 19:35:00
 
 
 
RSS 2.0