Torsdag

Det är full fart med allt, ibland räcker det med de vanliga rutinerna för att det ska vara fullsmockat på schemat.
Förra helgen var jag iväg på säsongens första utomhustävling, riktigt fin ställe och jag var taggad för att pressa lite extra. Taktiken fungerade rätt bra, sen start och jag hade hela dagen att ladda upp på. Dock kändes Betty loj redan på framridningen, och hade inte det där extra som jag vet att hon har, men det finns inte så mycket att göra åt just då. 
 
Väl inne på banan började vi med en spikrak uppridning (äntligen, jag brukar vara för nervös för att få till det bra, men nu lyckades jag äntligen!) Det fortsatte bra, och Betty traskade på helt okej för den rådande situationen (trött häst). Men när vi kom till galoppmomenten så gick allt ner till botten, då ville hon inte vara med längre, och det är hon tydlig med! Men, vi fullföljde hela programmet och även om det % mässigt var i botten så är jag nöjd. De moment som vi brukar vara lite små kassa på fick vi bra utdelning och fina ord på, så det var lite tråkigt att det inte höll hela vägen, för det hade varit spännande att se vart de skulle bära. Och det tyckte tydligen funktionärerna också som efteråt sa att det var väldigt synd att det blev som det blev då det såg så bra ut i början. Men vi tar nya tag och hoppas det håller hela vägen nästa gång. 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vad fina ni är!

Att det går bra på det som brukar då dåligt är ju super bra. Självklart är det trist när energin tryter men det tar ni igen nästa gång! :)

Svar: Tack så mycket :D Ja, det gjorde att det inte kändes så illa ändå, känslan mellan åt var bra, men självklart hade det varit kul om det känts så hela programmet.
Aylen

2013-04-26 @ 06:25:51
URL: http://hastfotografen.webblogg.se
Postat av: Carolina - Beridare på Stall Assla

Fina bilder!

Lust att göra ett bloglovinbyte? :)

Svar: Tack så mycket :D
Aylen

2013-04-26 @ 13:21:58
URL: http://asslatjejerna.se
Postat av: Sanna

Tråkigt att det blev så, men bara tagga om till nästa :)

Svar: Ja, lite trist. Men konstigt nog är jag inte missnöjd utan jag vet hur min hästs humör kan svänga fram och tillbaka så det är sånnt jag får ta :P
Aylen

2013-04-27 @ 11:32:18
URL: http://stallsackum.blogg.se
Postat av: sanna

haha ja precis, så länge man gör sitt bästa och själv är nöjd så ;)

2013-04-27 @ 14:58:43
URL: http://stallsackum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0