Hoppträning

Hästskruttan och jag åkte på hoppträning efter en längre tids uppehåll av olika anledningar. Kul att vara tillbaka hemma hos Lina var det iallafall, jag har saknat det och alla härliga människor som är där. Betty hade mer blandad förtjusning och skräckupplevelse, hon var riktigt istadig och upplevde små troll på nästan alla hinder. Vilket jag var förberedd på att hon skulle göra, det är ju också därför vi åker och tränar. 
 
Stundtals fick vi hjälp av en annan tjej och hennes ponny som fick agera draghjälp åt oss, vilket fungerade rätt så bra. Den tjejen lät glad över att hennes ponny som i vanliga fall brukade vara den som krånglar fick vara den som hjälpte till och var den "duktiga". Även om vi fick kämpa på massor under träningen så är jag nöjd, vi kom runt hela banan även om det var med en hel del stopp och oväntade saker som dök upp under banans gång. Men till nästa träning har hon kanske insett att ett eller annat troll trillat av pinnen. :)
 
 
Hur läskigt det än är så är det ändå kul och hon känner sig så stolt när hon klarar av det. Shettis Lina kom även hon på besök och passade på att titta och rulla omkring lite på ridbanan. Hon stod på ridskolan när jag var liten och var en av favorit ponnyerna, nu är hon pensionär och lever och går fritt hemma hos Lina på gården, därav att man kan få besök av henne nere vid ridbanan.
 
 

Kommentarer
Postat av: Carolina - Stall Assla

sv: Tack visst är det sött :D

Mysiga bilder!

2013-06-09 @ 22:13:30
URL: http://asslatjejerna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0