Div3 final!

Det gick som vi hoppats på, segrar i 3 av 3 omgångar och totalvinnare i Div 3 Uppland. Jag startade förklassen för att få Betty avslappnad och få den värsta av min nervositet att släppa, vi fick en bra ritt!
 
Andra ritten, 6 timmar senare! Jaa, lite surt var det. Enligt den preliminära startlistan skulle jag starta sist i klassen, kvällen innan tävling hade jag blivit förflyttat till start nr 5!! Flera timmar innan, jag var påväg att stryka mig men eftersom allt redan var betalat och jag hade ställt in mig på att rida så åkte jag till första klassen ändå.
 
Andra ritten iaf var jag riktigt besviken med, Funktionärer som satt och gungade på stolen och dörrar som lämnades öppna gjorde att hon väntade på att det skulle komma in en häst till collectingring och blev spänd och gick inte fram! Det jag trodde skulle komma i den första starten kom i den andra starten istället. Att arrangörerna valde att ha tävlingen i ett oisolerat ridhus utan musik till dressyren gör det inte bättre, fy så tråkigt det är att rida program utan musik, mycket av känslan försvinner. 
 
Men jag ska försöka minnas den bra ritten, och glädjas åt att vi faktiskt vann, och förhoppningsvis rider Div 2 till våren.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Kul grattis =D

Svar: Tack så mycket !!
Aylen

2013-10-25 @ 08:45:48
URL: http://bbqridtravare.blogg.se/
Postat av: Fru Högstadius

wieee grattis!

Svar: Tack tack :D
Aylen

2013-10-25 @ 14:43:25
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/
Postat av: Julia

Massa grattis!!!!

Svar: Tack:D:D
Aylen

2013-10-25 @ 18:35:51
URL: http://ohjuliet.blogg.se
Postat av: JennyM

Vad roligt! Grattis :)

Svar: Tack, ja det var jättekul :D
Aylen

2013-11-05 @ 02:46:05
URL: http://jmdressyr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0