Terränghoppning

Årets första hoppning på terrängbanan är nu gjord. Imorse såg inte vädret speciellt lovande ut, men enligt prognos skulle det spricka upp mot eftermiddagen, och det gjorde det också någon timme innan vi rullade iväg med släpet. Jag hade en väldigt taggad häst, som sögtag i hinderna och ville fram och ibland även upp och ut med benen åt olika håll, hon är rätt bra på att sparka bakut. 
 
Det kändes riktigt bra! vi galoperade runt och tog lite olika hinder, stock i vatten, bank och lådor. Det vi behöver träna mer på är nedhopp i vattnet vid vattengraven, den tycker hon är lite läskig. Hon har inga större bekymmer med vatten längre, förra sommaren när vi var på terrängkurs fick vi med oss mycket nyttiga erfarenheter som har gjort att det bara gått bättre och bättre. Nu skulle hon nog kunna stå bra länge i vattnet och bara plaska. 
 
Till dig Bella så kommer det nu en liten hög med bilder. 
 
Uppvärmning tillammans med Elin och Räkan.
Kollar in hindret
 
Det var en perfekt start på helgen, den kunde inte ha startat bättre!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fru högstadius

Åh vad fina bilderna blev. Det ser ju dessutom riktigt varmt och trevligt ut. Får prata mer i morgon men Betty ser ut att sköta sig kanon!

Svar: Hon var kanon duktig!
Aylen

2014-04-12 @ 03:09:57
URL: http://fruhogstadius.blogg.se
Postat av: Camilla Danielsson

vad underbart det ser ut, vart hoppar ni någonstans`?

Svar: Det var riktigt härligt väder när vi var iväg. Det är på Heby Rfs anläggning Gropen som ligger mellan Heby och tärnsjö i Uppland. En gammal tävlingsanläggning som tyvärr har stått och förfallit några år, men som nu börjas fixas till lite.
Aylen

2014-04-15 @ 14:41:26
URL: http://bbqridtravare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0